「善玉繊維®︎」は、相乗効果の期待できる複数の乳酸菌を組み合わせ、さらに沖縄産サトウキビバガスの食物繊維が同時に摂取できる、腸内環境改善のための優れたサプリメントです。この商品において、“乳酸菌と沖縄由来の食物繊維を同時に摂取”というコンセプトやネーミング、ロゴデザイン、ラベル・パッケージデザイン、ディスプレイデザイン、販売促進ツールのデザインなど総合的なブランドデザインを担当しました。
本商品リリースを境に、全国的に乳酸菌と食物繊維を組み合わせるトレンドが生まれました。
"Zentaku Sen-i®" is an excellent supplement for improving gut health, combining multiple strains of lactic acid bacteria with dietary fiber from Okinawan sugarcane bagasse for a synergistic effect. We were responsible for the comprehensive brand design of this product, including the concept of "simultaneous intake of lactic acid bacteria and Okinawa-derived dietary fiber," naming, logo design, label and package design, display design, and sales promotion tool design. Since the release of this product, a nationwide trend of combining lactic acid bacteria and dietary fiber has emerged.